Бійці ССО атакували позиції росіян на Харківщині та захопили полонених

Воїни Сил спеціальних операцій ЗСУ здійснили успішний наліт на російські позиції у Харківській області.

Кадри бойової роботи українських спецпризначенців показала пресслужба ССО.

Під час атаки на позиції російських окупантів серед лісу або лісопосадки оператори 8-го полку спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича у ближньому бою застосовували стрілецьку зброю.

Також для знищення загарбників у бліндажах і окопах спецпризначенці використовували ручні гранати та одноразові гранатомети.

У ССО розповіли, що супротивник не встиг оговтатися, як на його позиціях вже були оператори бойової групи Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Унаслідок успішної бойової роботи на Харківщині, було ліквідовано 11 російських солдатів ще троє взяті в полон.

«Як кажуть наші побратими, у таких ситуаціях головне для супротивника – не опускати руки, адже тоді матиме шанс вижити і колись повернутися додому, а не перетворитися на «вантаж 200», – повідомили у ССО.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська 10 травня почали свої штурмові дії на півночі Харківської області та зараз намагаються захопити місто Вовчанськ. Але українські воїни дають їм відсіч, знищуючи піхоту та військову техніку загарбника.

Початок штурмових дій росіян хоч і відбувся відносно швидко, але був частково зупинений українськими підрозділами Сил оборони, які були направлені на цей напрямок.

Завдяки оперативним діям українських оборонців, вдалося розбити деякі підрозділи та захопити російських військових у полон. У майбутньому їх обміняють на українських військових.

Наразі тривають бої за окремі населені пункти у прикордонні та міські бої у Вовчанську, де окупанти намагаються закріпитися.

mil.in.ua

 

Последние новости

​​ОДИН З ДЖОКЕРІВ ВЛАДИ ЗЕ

«Громадське» оприлюднило розслідування про адміна і власника одного з найбільш відомих Телеграм-каналів, що підтримують зелену владу. Мова про канал «Джокер»,…

5 часов назад

Підполковник Арєстовіч воювати вирішив не з росіянами, а з українцями

«Воєвать — так воєвать» — подумав підполковник Арєстовіч, і залишився за кордоном. Бо воювати вирішив не з росіянами, а з…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 26.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 26.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Піар влади: з початку 2024 року на телемарафон «Єдині новини» витратили 790 млн грн

З початку 2024 року витрати державного бюджету на створення контенту для телемарафону "Єдині новини"  становлять понад 790 млн гривень. Про це в…

15 часов назад

Відхрещуватися буде і він, і від нього

До Тищенка мали б прийти правоохоронні органи задовго до нападу його тітушні на військового. Й заздалегідь до того, як він…

16 часов назад