Категории: Мнение

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою

Безугла назвала Залужного ухилянтом, а Ліну Костенко слабкою старухою.
Власне, це все, що треба знати про справжнє ставлення Банкової до героїв України, до військових, які зупинили найбільшу навалу російської орди на Україну, до легендарних літературних діячів — лауреатів Шевченківської премії, і загалом — до символів України та української визвольної боротьби.
Як дуже влучно зазначив один з українських військових: вони (зе-влада) бояться навіть мертвих українських героїв.
То що ж казати про живих?
Особисто мені дуже прикро, що бойового генерала Залужного, під час найбільшої екзистенційної загрози, звільняють з військової служби та у «кращих традиціях совка» відправляють у посли.
А ще мені прикро, що президент України жодного разу за всі 5 років своєї каденції не зустрівся з видатними діячами української культури, такими як: Ліна Костенко, Оксана Забужко, Сергій Жадан, Ада Роговцева, Віталій Портников тощо тощо (тільки тому, що всі видатні діячі української культури не підтримали його на виборах 2019 року). Зате він встиг роздати державні нагороди різним потапам, які наразі є ухилянтами та продовжують розважати росіян.
Все це, як і дискредитація військових 95-м Кварталом, як і знищення інституції культури та інформаційної політики, як і повний провал мобілізації та комунікації влади із суспільством — невідʼємно повʼязані між собою речі, які ведуть до одного — поразки України — як ззовні, так і зсередини.
Даруйте, але хороших новин не маю.
Як і всі притомні українці, відчуваю наразі зневіру, порожнечу та психологічно-емоційне дно.
Oksana Bailo

«Слугі» в Київраді не дали жодного голосу для надання Ліні Костенко та Валерію Залужному звання почесних громадян Києва.

Коли наступного разу вони будуть щось бліяти про «єдність» — нагадуйте їм це голосування.

……………..

Звичайно, такі постаті як Ліна Василівна та Валерій  Федорович заважають їм будувати їхню «країну мрій» без гідності, в якій почесні громадяни скоріше будуть який-небудь Лєщєнко та Лисий з «квартала» або ще якась Безугла.

…. але голосів вистачило без цих «чюваків», їх якимось дивом меншість, і завдяки цьому факту є хоч трохи оптимізму.

Прозапас

Последние новости

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

2 часа назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

2 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 01.07.2024 1. Російська влада запустила рекордне за 11 років підвищення тарифів…

3 часа назад

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с)…

3 часа назад

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову. Окрім того,…

4 часа назад