Категории: Мнение

Без України не може існувати так звана російська імперія

Людина, яка пише — «зубами треба триматися за Україну» — це не українець на своїй землі, який ідентифікує себе українцем та буде захищати і звільняти свою землю для наступних поколінь українців.
.
«Зубами триматися» (читати — вгризатися) за землю, державу тощо — це мислення окупанта або колаборанта, який говорить не про «своє» — в своє не вгризаються зубами, своє захищають — тілом, духом, словом. «Зубами триматися за Україну» — це антипод до «Душу й тіло ми положем за нашу свободу» — мислення окупантів VS українців.
Саме без України не може існувати так звана російська імперія. Саме з України починалися всі загарбницькі війни москви. Без України зникає міф тисячорічної російської держави, і залишається звичайна московія — диктатура з моменту свого утворення, яка не має нічого спільного з Європою, але весь час претендує на володіння чи, принаймні, на управління нею. І саме Україна — це ключ до цієї Європи, до можливості називати себе частиною європейського світу та нав’язати «новий світовий порядок»: «Європа-Росія-Азія» — з центром в Україні.
Саме про цю «формулу євразійства» розпинався Мураєв напередодні великого вторгнення, чекаючи зайняти місце гауляйтера після захоплення Києва: «Україна має бути майданчиком для переговорів та генератором нових передових ідей, лідером континенту, центром Євразії у всіх смислах цього слова”.
Саме це лежить в основі так званої ідеології російського шовініста Дугіна: «Евразийство — самое актуальное и жизнеспособное мировоззрение современности».
Саме про це «п’ятий проєкт» Арєстовіча — перейменувати Україну в «Русь-Україну», втюхати «полікультурність», визнати українців головними ідеологами Російської та радянської імперій: «Не було колонізації. Українці створили Російську імперію та Радянський Союз».
Враховуючи тісні стосунки цих трьох персонажів: Дугіна, Мураєва та Арєстовіча, не дивно, що вони мають спільну риторику.
А сьогодні в цій риториці до них приєднався ще й Подоляк — заступник голови Офісу Президента. Бо писати про Україну: «зараз триває кривава війна в Європі, де вирішується доля Західного світу» — це імперський наратив.
Не Європейський Союз прагне членства в Україні, а Україна хоче стати членом союзу. Не НАТО хоче вступити в Україну, а Україна — в НАТО.
Не доля Заходу вирішується в Україні, а перш за все — доля України. І відстояти своє право на долю, на незалежність та суверенітет нам допомагають західні партнери. Тому називати марнославними та інфантильними тих, завдяки кому ми досі існуємо і маємо змогу боротися — це стріляти собі в обидві ноги.
Так роблять ті, хто не ідентифікують себе українцями і не розуміють, що наша країна — тільки наша, і боротися за неї — тільки нам. Боротися — а не «вгризатися зубами».
Oksana Bailo
Бен Ходжес заявив, що «росія ніколи не була державою».
Люблю цього чувака. Один із реальних притомних експертів на Заході.
Дійсно, всі ці плаксиві відоси орків, де вони звертаються до путєна про те, як командири кидають їх на убой, типу:
— Рєспубліка Саха, Якутія, такой-то гвардєйскій полк, владівасток, камандіри нас кінулі, дагистан, владімір владімірч памігіті, Тива…
…показують багатоплемінний склад цього утворення.
Це не класична держава якогось народу. Це ставка хана орди.
Вони базікають, що воюють з НАТО. Але жодного солдату армії НАТО проти них не воює.
А от українці самотужки воюють з ось цими сотнями племен і народів, яких колись зібрали в злого брата-близнюка НАТО — орду.
І дійсно:
«Ви будете отримувати таких людей, як Путін, доки весь цей тип режиму не буде знищено», — додав Ходжес.
Агресивна багатоплемінна орда завжди буде агресивною. Бо вона не створена для внутрішнього розвитку. Вона з часів Батия існує за доктриною «кидка до останнього моря». І всі ці монголори в її складі — виключно ресурс цієї цілі.
Тому дійсно: вільний світ має мати план розвалу цього шкідливого утворення. Лише розваливши орду і примусивши племена до осілого способу життя, світ отримає сталий мир.
Швидкість з якою нас гнали до біди і до смерті вражаюча.
«Єслі БИ бил Порошенко — он БИ всьо здал і ми БИ уже билі под росієй!» Це не «ето друґоє», це одна й та сама до нудоти примітивна технологія оскотинювання, успішно обкатана ще з часів «ліпєцкой фабрікі», «война вигодна», «здалі Крим» та інших «свінарчуків» — і яка в повний рост продовжує успішно рівняти мозги населення з допомогою всяких «єдиних», «позітивних», та наташ мосейчук, не гірших за скабєєвих.
Споживання блювоти робить з людей малоросів, наслідки не кращі за війну, та і війна наслідок цього.
Зеля «вмер би, але не здав». Але здав південь за 2 години. І не вмер. Швидкість з якою нас гнали до біди і до смерті вражаюча. 2019 рік — 20 травня інавгурація В.Зеленського, а вже 15 червня Зеленський відкрив у Маріуполі Центр розмінування.
Хочеться щоб 95 квартал в повному складі, разом з єрмаками, орохаміями і вєрєщучками пішли розміновувати ті мінні поля, які вони нам тут організували.
Дмитро Чекалкін

Последние новости

На Бєлгородщині знищено частину ЗРК С-300/С-400

У соцмережах повідомляється про знищення частини російського ЗРК С-300/С-400 на території Бєлгородської області РФ. У мережі опублікований відеозапис, на якому…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

6 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.06.2024 1. Мінфін росії продовжує шукати можливості поповнити бюджет за рахунок…

16 часов назад

Росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з них. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. "Невиліковно хвора нація,…

17 часов назад

У Мінсоцполітики порадили українцям самостійно відкладати гроші на старість і готуватися працювати, скільки зможуть

Через демографічні проблеми держава не зможе платити високі соціальні пенсії, тому українцям варто вже зараз відкладати кошти на життя у…

20 часов назад