Категории: Мнение

Банда, якій українці мають дякувати за сьогоднішню катастрофу

Що Богдан у Шустера, що Разумков у Шустера, що сам Шустер посилено заговорюють зуби населенню, щоб українці забули, що саме вони і є та банда, якій українці мають дякувати за сьогоднішню катастрофу.

Доки Шустер не побив горшки з Зеленським, «чесний журналіст» жер шашлики в нього з рук. Єдиний, в кого він не стрибав по пенькам, це Порошенко. При ньому Шустер був вимушений втікати з України, щоб не сісти за несплату податків з отих платних ефірів, про які розповів Коломойський. Бо цей шоумен, точно такий самий, як і Зеленський, продає тут політичні шоу під виглядом «журналістики», на гроші від юль, віть і вов будує собі в Італії гніздечко, в яке і тікає, коли разом з подільниками вчергове довів країну до ручки.
Але оскільки цей старший, досвідченіший і далекоглядніший, він вже бачить кінець Зеленського і не хоче потонути разом з ним. Вже довелося одного разу кліпати перед людьми, що був учасником організованого злочинного угрупування Януковича, по команді з Банкової режисував свою «свободу слова» на користь слова регіоналів. В той раз вдалося проскочити — Путін прикрив, а у українців часу розбиратися не було, хто ж привів до смертей на Майдані. Але хто гарантує, що вдастся зараз?
Ось і вся різниця.
Члени банди смєкнулі, що треба зливати подільника, а з себе корчити «с дєтства проти Зеленського». Богдан, як адвокат, взагалі під виглядом інтерв’ю фактично подав позицію в суді, по якій він не співучасник банди, а постраждалий, єдина чесна людина серед покидьків, мало не намагався втримати банду від злочинів.
Всі ці го*дони, данилюки, разумкови, рябошапки, шустери, богдани, коломойські, пінучки і ахметови просто хочуть зробити трансфер влади зі своїх в свої ж руки. Доводиш країну до катастрофи, а потім кричиш «я єйо спасу!». Тільки треба мати дурника, на якого все звалити.
Медійні ресурси в руках мафії — це реальна загроза такого сценарію. Організоване злочинне угрупування може знову ввести суспільство в оману і уникнути слідства.
Не клоун наш ворог, а ось ці всі.
Хто вступає з ними в союзи — той і є співучасник майбутнього злочину по уникненню ними відповідальності.
Джон Сміт
Новітня мантра богданів-разумкових про «Зеленський втратив унікальний шанс реформувати країну» лише зовні виглядає логічною й справедливою, підкреслюючи, ніби-то, небачений рівень довіри до президента-коміка в 2019 році.
В реальності, це абсолютно мерзенна й підступна брехня модерних ренегатів зеленого призову, котрі мріють зберегтися в політиці після його безславного кінця. Чому? Тому що в країні понад чотири роки до Зеленського вже йшли абсолютно безпрецедентні реформи. Не все вдалося чи встиглося (як-от реформа митниці та судів), але загалом країна кардинально змінилася на краще, особливо — в частині посилення залежності влади від суспільства. А ще — ми захистили країну від зовнішньої агресії та стали серйозним суб‘єктом міжнародної політики.
Зеленський і його шобла прийшли до керування країною на запереченні попереднього курсу практично по всіх фронтах — від ревізії суверенітету й мови до компрометації економічних та антикорупційних здобутків. Тому факт, що в перші місяці зелений парламент у турборежимі провів купу законів, підготовлених попередниками (під новими номерами), нічого не змінив по суті. Нова влада не мала і не має ідеології, крім популізму, а її патріотизм і досі нічим не доведений і змушує суспільство постійно почуватися на пороховій бочці. Це вже не кажучи про професійність, тобто, банальну здатність реалізовувати свої плани.
Тому, «унікальний шанс» існує лише в брехливій уяві богданів-разумкових та інших відлучених від верховного тільця ренегатів. А наша справа — пам‘ятати, що єдиним ефективним і благородним аргументом проти шулера є канделябр. Почув про «унікальний шанс» — лупаш по брехливій бошці з усієї сили

Последние новости

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

12 часов назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

12 часов назад

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

15 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

23 часа назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

1 день назад