Категории: ВидеоПолитика

Байден про візит до Києва ВІДЕО

Президент Джо Байден, який перебуває із візитом у Києві, наголосив що зустрічається із Зеленським для розширеної дискусії щодо підтримки України.

Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

«Поки світ готується відзначити річницю жорстокого вторгнення Росії в Україну, я сьогодні перебуваю в Києві, щоб зустрітися з президентом Зеленським і підтвердити нашу непохитну та непохитну відданість демократії, суверенітету та територіальній цілісності України.

Коли Путін розпочав вторгнення майже рік тому, він вважав, що Україна слабка, а Захід розділений. Він думав, що зможе пережити нас. Але він глибоко помилявся», — йдеться в заяві президента США.

За словами Байдена, сьогодні він зустрічається із Зеленським для розширеної дискусії щодо підтримки України.

«Я оголошу про чергову поставку важливого обладнання, включаючи артилерійські боєприпаси, протитанкові системи та радари повітряного спостереження, щоб допомогти захистити український народ від повітряних бомбардувань. … Також пізніше цього тижня ми оголосимо додаткові санкції проти представників еліти і компаній, які намагаються обходити санкції або підтримують російську воєнну машину. За останній рік Сполучені Штати створили коаліцію країн від Атлантики до Тихого океану, щоб допомогти захистити Україну, надаючи безпрецедентну військову, економічну та гуманітарну підтримку – і ця підтримка триватиме», — наголосив американський лідер.

«Я також з нетерпінням чекаю поїздки до Польщі, щоб зустрітися з президентом Дудою та лідерами наших союзників зі східного флангу, а також висловити зауваження щодо того, як Сполучені Штати продовжуватимуть об’єднувати світ для підтримки народу України», — додав Байден.

Як повідомлялося, 20 лютого президент США Джо Байден прибув із неоголошеним візитом до Києва. 


Україна отримає від США новий пакет військової допомоги вартістю 500 млн доларів. Він буде включати боєприпаси та засоби для захисту неба над Україною.

Про це заявив президент США Джо Байден на брифінгу з Володимиром Зеленський, інформує РБК-Україна. 

«Я оголошу про чергове постачання найважливішого обладнання, зокрема артилерійських боєприпасів, протитанкових систем і радарів повітряного спостереження», — зазначив Байден.

«Анонсований сьогодні пакет включає боєприпаси для HIMARS та гаубиць, протитанкові системи, системи повітряного спостереження, щоб захистити український народ від бомбардувань», — уточнив американський лідер.

Лідер зазначив, що завдяки двопартійній підтримці у Конгресі, цього тижня США виділять мільярди бюджетної допомоги, щоб допомогти у забезпеченні базових послуг для українських громадян.

 

Метою російського диктатора Путіна є повне знищення України. Але він уже зазнає поразки, а Захід підтримуватиме Україну, скільки буде потрібно.

Про це заявив президент США Джо Байден на брифінгу у Києві, передає РБК-Україна.

«Ми знаємо, що попереду важкі дні, тижні та роки. Мета Путіна — стерти Україну з карти», — сказав Байден.

За словами американського лідера, військова кампанія Путіна провалюється, російські війська втратили половину територій, які вони захопили і зазнають важких людських втрат, а багато хто їде і не повернуться, тому що не бачать у Росії майбутнього.

«Російська економіка падає, вона ізольована і стикається з труднощами», — наголосив президент США.

За словами Байдена, раніше Україна була слабка, а Захід — розділений, і на цьому будувався розрахунок Путіна. «Він (Путін — ред.) думав, що він протримається довше, ніж ми, я не думаю, що він так думає зараз», — сказав американський президент. 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

1 день назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

1 день назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

1 день назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

2 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

2 дня назад