Категории: Мир о нас

Аркадий Бабченко: Ответственность россиян

Володимир Зеленський предложил депортировать обратно на Родину-матушку всех Россиян. И хороших, и плохих. И тут у хороших россиян сильно бомбануло. Там термоядерный взрыв прям сейчас. Как в Новофедорівці

И они все, как один вспомнили про евреев в Германии. И начали себя сравнивать с бежавшими от Гитлера евреями.

Во-первых, весь мир свою ошибку учел. И современных евреев, бегущих от современного аналога Гитлера, весь мир принимает с распростертыми объятиями. И дает им оружие. И Химарсы. И Гепарды. И все-все-все.

А во-вторых — вы не евреи, друзья мои.

Если хотите аналогий с фашистской Германией — вы как раз немцы.

Да, были и немцы, бежавшие от Гитлера.

И поначалу их тоже принимали.

Как и вас. Поначалу.

Но вот когда началась оккупация Польши, Нидерландов, битва за Африку и Сталингард — немцев, которые до сорок третьего года сидели в своих «Жан-Жаках» в центре Берлина и преотлично себя там чувствовали, принимать что-то перестали.

И хороших, и плохих.

Удивительно, правда?

Лет восемь назад, когда уже начались репрессии и самые натуральные карательные операции против кырымлы, я приводил именно эту вашу ныне так любимую аналогию — ваши концлагеря набиты крымскими татарами, а вы сидите в своих кафешантанах посреди своей столицы своего рейха, вкусно жрете, живете богатой жизнью — и делаете все, чтобы только не видеть, блядь, этих глаз за колючей проволокой в ваших гетто!

И вот теперь вы вспомнили, что евреи, это оказывается, вы.

Да нет, ребятки.

Всех, кого можно было принять, уже приняли.

А вы — сидите в своих кафешантанах дальше.

Ситуация несколько изменилась.

Приятного аппетита.

Мне говорят — а как же ты? Ты ведь тоже гражданин России?

Да. Я тоже до сих пор гражданин этого долбанного рейха.

Но есть одно «но».

Так же еще много-много лет назад я писал, что мой путь, скорее всего, будет закончен в лагере для интернированных.

А понимаю это. И принимаю это. Потому что да — я все еще чертов гражданин этого чертового рейха. И я понимаю и свою часть этой коллективной вины. И готов к ней.

Понимаете?

О чем вас, дебилов, также предупреждали еще много-много лет назад.

Что вы тогда про меня писали?

Это называется «Ответственность», ребятки.

Это называется ответственность, дорогие мои инфантилы.

Которую вы даже сейчас ни в коей мере не готовы брать на себя.

И в этом наше с вами сильное отличие.

Так что жги, пане Володимере. В этот раз я с тобой солидарен.

Насмотрелся в глаза? Ну, и славненько.

Ну в-третьих.

Задайте себе один-единственный вопрос.

А нах*уя вы тут нужны? Зачем вы миру?

Чтобы что?

Отработав четырнадцать лет на Первом канале бегать потом по всем СМИ, и рассказывать, какие россияне хорошие, и только Путин во всем виноват?

Говорить, что с России надо снять санкции?

Чтобы что? Чтобы хорошие русские снова начали получать сверхдоходы от нефти, через двадцать лет выбрали себе нового путина-без-коррупции, и построили, наконец, на эти деньги настоящую сильную армию, в которой не воруют?

Напяливали кокошники и болели тут за сболрную росии — «Оле-оле-оле, Акинфеев нога бога?»

Заполонить всю Грузию и ходить там на русском языке страдать о русской культуре?

Да нет. Вы уже и этими разговорами всех зае*бали.

А вас и об этом предупреждали.

Вас же предупреждали?

Доброе утро.

Ваш Дед. 

Аркадий Бабченко
Коли Невзорову вручили український паспорт, як палку ковбаси, я довго чекала, коли воно лусне гноєм. І чекати довелось недовго.
У зозулястого півня Невзорова пригоріло через заклик Зеленського не пускати рузкіх в Європу. І тепер воно дозволяє собі вказувати, які промови наш президент має виголошувати до світу. Поради з барського плеча дає. Тебе хтось питав?
Слухай, Глєбич — якщо ти уже отримав по блату українську біометрику, шат йор маус. Твоєї думки стосовно нашої політики ніхто не питав — сиди і жуй кацу марсу в своїй Італії.
Пам’ятаю, як ти там розказував, що «измученные, отчаявшиеся, окровавленные люди Украины позволили ему занять среди них место». Я особисто не дозволяла тобі ставати громадянином України. Хто дозволив? Маленький малорос з поганим естетичним смаком Геращенко, який спокусив на таку ганебну ідею Зеленського? Тобі не соромно стати по блату громадянином України? На кістках загиблих героїв, на трупах маленьких дітей, вбитий твоїми рузкімі. На сльозах юних вдів, які недавно були нареченими. Ти просто пихате чмо і чорна пліснява.
Ти називаєш себе рузкім інтєлєктуалом? Знаєш, що би я зробила на пропозицію українського паспорта, якби була, прости Господи, росіянкою і тамтешньою інтєлєктуалкою? Я би сказала: «Дорогие украинцы! Спасибо за оказанную честь. Но я русская, гражданка России. И всю свою дальнейшую жизнь посвячу искуплению нашей вины перед вами, а также возврату моей страны к демократии». Що ми побачили на прикладі Хуєбича? Особь мужского пола клопом побігла ссати кров нової жертви. Дуже мужній вчинок, просто вау!
Нащо паспортизували цю пародію на Лібераче з нафарбованими скулами? Щоб проводила інформаційні операції? Я бачила одну — це поширення розірваного тільця Лізи із Вінниці. Потужна інформаційна некрофілія! Куди там Бернару Анрі Леві і Тімоті Снайдеру, які останні півроку круто працюють на українських інтерес на авторитеті і реально крутому інтелекті. Без смакування трупів. На важливі світові цільові аудиторії, а не на рускоязичних подпіщєков із Бєларусі і Казахстана.
А ще знаєш, Глєбич, ти кізяк, а не інтєлєктуал. Варто глянути на твою доньку і внуків, замотаних в георгіївські стрічки з криками: ура! убілі всєх нацистов в Маріуполє. Я би заткнула пельку назавжди і пішла у двірники, якби у мене були такі діти. І тут не питання, був ти недільним татом чи ні — ти створив атмосферу, за якої бути в Росії таким гнилим нутром нормально. З грошима, привілеями і статусом у Москві — бути потворою, яка радіє геноциду в Маріуполі.
Ти дєд, зараз виписуєш до Зеленського про страшний путінський концлагерь і свободную рускую журналістіку? Ми бачили цю журналустіку. Служба безпеки реально в ахуї від таких гостей — там серйозно задумались про нацбезпеку. А ще ваші журналістікі з дождєй в день виходу звіту АІ щедро шукали в Україні людей з ПТСР. Ну щоб потім видати на Захід, що ми хворі і дурні, бо «наша армія веде міські бої». З ким веде, то ж неважливо. Егеж?
До речі, як тобі смокталось путінський чупачупс 30 років. Солодко було, сито, і то нічо, що морда була в білих соплях. Головне, що гроші капали і попка була в теплі на Пєрвом каналє.
Ти зараз радиш Зеленському закрить рот, бо «тысячи блистательных специалистов науки, медицины, техники и IT…высчитывают свои маленькие евровые накопления, прикидывая, на сколько их хватит в новой для них реальности Запада». Потерплять! У них руки-ноги ракетою відірвало? Їх накрило бомбою в офісі/клініці/власному ліжку? У них загинули діти чи чоловік? Чим швидше закриють пельку і асимілюються в новій країні — тим легше буде усьому світу.
Я хочу сказати тобі Глєбич, що ти рідкісне лайно. Калібрована мразота, яка все своє життя творила нинішню Росію у нинішній її подобі. Воєнний злочинець Литви і гавно, яке побігло по трупах брати український паспорт. Чи варті поваги такі гомосапієнс? Ні. Зазвичай таке лайно підтверджує золоте правило орди — зрадив своїх, зрадить і нових. Тому фарбуй скули, малюй очі і вішай локшину на вуха нікчем.
І знай, ти ніколи не «займеш місце серед українців». Ти потвора, яка пішла по трупах. А ми це не прощаємо.

Ми самі вирішимо свої питання з владою, яке б вона ім‘я не носила. І якщо Зеленський робе зашквар, то давати йому поради чи засуджувати його, можемо ми. А ти росіянами іди займайся — раз так шкода убогих.

Marina Daniluk-Yarmolaeva
А казали що ці «харошиє рускіє» такі самі путінські щури?
Казали.
Так от всі ці Невзорови, Латиніни, Роднянські та інші «антивоєнні» (смішно, правда?) виступили проти заборони поїздок громадян-окупантів до ЄС.
Ще й розкритикували Зеленського, який самому ж Невзорову український паспорт і дав.
Тобто вони ЗА те щоб вся ця окупаційна орда, яка вбиває українців їздила в Європу.
Аналогічно вони й проти адекватних санкцій.
Це все що треба знати про «харошіх руzzкіх».
Тепер Україні, абсолютно всім нам треба взяти і послати далеко за рускім кораблем всіх цих латиніних та нєвзорових.
Вони ніякі не «опозиціонери». Вони такі ж самі прислужники «русского міра», що хочуть будувати деінде іншу росію.
Тому ще раз підкреслюю — ніяких «чорних списків» від мінкульту, ніяких «харошіх рускіх», ніякої рашакультури…

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.05.2024 1. росія допомагає Північній Кореї розробляти розвідувальний супутник. - Багато…

43 минуты назад

Бійці ССО атакували позиції росіян на Харківщині та захопили полонених

Воїни Сил спеціальних операцій ЗСУ здійснили успішний наліт на російські позиції у Харківській області. Кадри бойової роботи українських спецпризначенців показала пресслужба ССО.…

5 часов назад

Іспанія попросить інші країни ЄС підтримати рішення МКС щодо Ізраїлю

Міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Альбарес заявив, що звернеться до інших 26 країн-членів Євросоюзу з проханням офіційно підтримати Міжнародний…

10 часов назад

Навіщо цей безглуздий саміт?

"Про зе-цинізм, многостраждальний Харків і ярмарок марнославства. Або навіщо цей безглуздий саміт???" Сьогодні дві ніби зовсім розрізнені, але нерозривно пов’язані…

14 часов назад