Категории: Украина

Арестович відмовився від своїх слів про нібито збиту ППО російську ракету в Дніпрі

Радник Офісу президента Олексій Арестович більше не стверджує, що російська ракета, яка впала на багатоповерхівку в Дніпрі, була збита українською ППО.

Свою оновлену позицію він оприлюднив у фейсбуці.

«Спасибо добрым людям, разбудили и порекомендовали прослушать мое же сообщение в эфире у Фейгина.

Смотрите с 03:55 по 04:05.

Я четко говорю дважды: «судя по всему» и «еще разбираться и разбираться».

Т.е. будучи даже радикально уставшим, оговорки — что мое предположение о ракете ПВО, всего лишь — версия, которую еще нужно проверять, я в высказывание вставил, рефлексы не пропьешь», — пише він.

Тепер Арестович твердить, що його слова неправильно тлумачили як однозначне повідомлення про те, що сталося в Дніпрі.

«Зато товарищи, стремительно теряющие человеческий облик (судя по тому, что они несут), вместе с московскими коллегами радостно запели:

— Арестович однозначно сказал про ракету ПВО!..

Более того. Они заставили оправдываться Командование Повітряних Сил.

А вот когда целое армейское Командование вынуждено оправдываться и — признавать ошибки, вот это много хуже, чем один советник вне штата со своими оговорками», — пише Арестович. 

Ввечері 14 січня Арестович заявив в інтерв’ю російському адвокату Марку Фейгіну про цю трагедію наступне: «»Її збили, вона (ракета. — Ред.) впала на під’їзд. Вона підірвалася, коли впала».

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук оприлюднив заяву про те, що Повітряні сили зараз не мають змоги збивати ракети Х-22. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат уточнив, що якщо повідомлення про збиття силами української ППО таких ракет з’являлися раніше, то вони були помилковими. 


Дядя, ты устал?
Так іди нахер. І мадам свою прихвати. А то соррі, чому це домогосподарка раптово стала зіркою прайм-тайму плюсів?
Розкажи, як ти втомився тим, хто 24/7 береже небо, кордони, лінію фронту. У кого немає днів народжень, Різдва і посиденьок із друзями на Новий рік. Кому сходити в туалет без обстрілів уже за щастя.
Розкажи, як ти устал полоненим і їх родинам. Розкажи про втому дружинам, які питають, як знайти чоловіка, який зник під Бахмутом чи Попасною багато місяців тому. І мабуть вони і знають для себе відповідь, що ми не знайдемо їх живими — але я маю дати жінкам надію. «Я не витримаю, це дуже тяжко», — написала мені щиро одна пані. Мусить. У неї двоє дітей.
Розкажи, як устав тим, хто мав посади, успішні бізнеси, хто робив реформи в уряді власними руками. Я бачу як цих людей передчасно торкнулась сивина і зморшки. Які збиті руки і сажа в роті. Деякі взагалі лишаться в пам’яті. Це тяжко.
Розкажи, як устав тим, хто втратив руки, ноги. Хто лежить в комі у трубках. Розкажи їх рідним, які змушені виходжувати їх, наче немовлят. І не дай Бог розплакатись біля лікарняного ліжка. Розкажи про втому лікарям, які денно і нощно складають пазли із людей назад в людей. І ще придумують 100500 лайфхаків, як урятувати людей з поля бою. І не тільки з бою — почитайте оперативні записи Риженка із Дніпра. Як зараз команди хірургів рятують тих, хто був у тому будинку.
Розкажи як устав матерям, які без дому і з дітьми опинилися за тисячі кілометрів. І тягнуть все на своїх плечах. Розкажи про втому дітям, які втрачають свідомість біля труни батька. І тим жінкам, які вичавлюють із себе страшне: «тепер я вдова Героя. Я мати його дітей».
Розкажи про втому дітям, які ніколи не побачать батька. Тим малим, які бачили смерть матері на власні очі. А ще згірше тим дітям, яких викрали і зараз стирають особистість в єбєнях пушкіністану.
Розкажи про втому волонтерам, для яких війна почалась не 24.02.2022, а з викрадення людей на Майдані. Чи втомились вони за 9 років? Так.
Я мовчу про рятувальників і енергетиків. Про водіїв і логістів, вантажників і наших пілотів, які тягають ніштяки. Вони не устали? А їх робота не тріпатись язиком полулежачи, як римські патриції на кушетках.
Це останній пост про цього персонажа. Все інше — можете пошукати за пошуком «Хто такий Арестович». Це велике моє кіно, яке було зроблено до того, коли все стало мейстрімом.
Ми не втомлюємось. Ми є*башем. Ми лупаємо сю скалу. І таки отримаємо своє. І плаксам-аферистам тут не місце.

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Арєстовіч видалив попередній допис про «втому» (скріни не горять) та знайомого ппошника з Дніпра, який помилився та написав, що все він правильно казав, бо ж там бул фраза «треба ще розбиратися».
І взагалі винні всі його гейтери, бо вимусили Генштаб та спікерів сил ППО втправдовуватися: буцімто ці ракети не збиваються і їх помилково внесли в розряд збитих у статистиці.
Саме тому Арєстовіч і помилився, бо Генштаб давав неправильні повідомлення.
У мене одного відчуття, що воно далі продовжує дискредитацію наших Збройних сил?
Не важливо, що він там говорив після того як сказав «наша ракета підбила ро-сійську, вона впала та взірвалася», бо ро-сосіянське ІПСО вже по повній використала цю цитату у всьому світі.
Пізно, пане Люсю, міняти штанці — вони повні фсбшного гівна.
Не потрібно шукати в заявах Арестовича самого Арестовича.
Треба брати трішки ширше і в контексті дій влади.
Арестович, це один із інструментів в руках творців тоталітарного режиму.
Таких при владі зараз безліч, вірніше всі і кожен робить свою роботу по вказаному напрямку.
Неминучість покарання за скоєні ними злочини, штовхають їх на все нові і нові злочини.
Основним критерієм їхньої приреченості, є постійні вкиди, начебто високих рейтингів підтримки Зеленського, що на справді є не так.
Рівень довіри до «зе» легко вимірюється їхніми нападками на Петра Порошенка, що насправді є показовим.
Це очевидно без жодного опитування!
Ще більша для них біда, це є військові і наші Генерали, які мають беззаперечну підтримку серед патріотично-налаштованого середовища!
Я сам військовий і коли посеред нас стає питання Залужного, то Зеленський і близько не валяється і це є справжня реальність, про що знають в ОПі.
Одним із елементів боротьби з внутрішніми страхами Зеленського — це буде наше військо, та постійне намагання подати насілєнію інформацію, що «нє всьо так однозначно»
За цей напрямок відповідальний Арестович і ще декілька горе експертів з пула банкової.
Теперішнє оточення зе — це риги, опзж-исти, антимайданівці, відверті українофоби в овечих шкурах і їхня мета одна — це повний реванш за наш вибір на трьох майданах.

Последние новости

Піар влади: з початку 2024 року на телемарафон «Єдині новини» витратили 790 млн грн

З початку 2024 року витрати державного бюджету на створення контенту для телемарафону "Єдині новини"  становлять понад 790 млн гривень. Про це в…

9 часов назад

Відхрещуватися буде і він, і від нього

До Тищенка мали б прийти правоохоронні органи задовго до нападу його тітушні на військового. Й заздалегідь до того, як він…

9 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024 1. Санкції та війна позбавили росію дев'ятої частини доходів від…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад

Навіщо Банкова “оголосила війну” генералам ЗСУ

1. Зеленський звільняє суперпопулярного Головнокомандувача ЗСУ Залужного і призначає Головнокомандувачем ЗСУ Сирського. 2. 11 лютого 2024 Сирський призначає Командувачем Об’єднаних сил…

1 день назад