Категории: ВидеоПолитика

43 за паспортом, 30 у душі

Karl Volokh:
«43 за паспортом, 30 у душі» — цнотливо написав про себе іменинник. Як на мене, тільки виняткова скромність не дозволила йому оцінити себе гідно.
Реально: 43 за паспортом, 13 у душі, 3 за рівнем розвитку.
І жодної надії, що два останні «показники» колись зміняться.
Якщо мене запитати про якості, необхідні еталонному керівникові держави, то я б назвав наступні: гострий розум, пасіонарність, сильний характер, вміння приймати рішення під тиском кризових обставин, широка ерудиція (в політиці, праві та економіці). Це, безумовно, не всі важливі риси успішного президента, але той мінімум, без якого країні складно очікувати від свого очільника серйозних результатів. Особливо, такій непростій, як наша.
Причина, по якій я два роки тому почав верещати «гевалт, рятуйте!» з приводу його можливого обрання, полягає в тому, що в Зеленському я не побачив ЖОДНОЇ з цих необхідних рис. І тому щиро вважав, що його приведення до влади буде катастрофою для країни (навіть не згадуючи про «обязи» перед Коломойським).
А тепер я попрошу вас (втретє за цей час) спокійно й без емоцій та упередженості відповісти, чи спостерігаєте в шостому президентові ці риси характеру. Або назвіть інші, які я впустив, але вони є, на вашу думку, першочерговими й роблять Зеленського хорошим керівником держави..
Народный депутат Украины Алексей Гончаренко в день рождения Президента Владимира Зеленского, которому сегодня, 25 января, исполнилось 43 года, забронировал ему, а также главе его Офиса Андрею Ермаку номера в отеле Ростова. Об этом он написал в своем Телеграмм-канале и даже опубликовал скрин брони.
С Днем рождения, Владимир Александрович! Вы работали уже более двух недель, поэтому думаю, сильно устали. А что может быть лучше отдыха в живописном городе Ростов? Забронировал вам отель на первую пору, дальше уже сами обустроитесь, разберетесь. Один важный момент: курить айкосы запрещено, поэтому специально взял с балконом. Пензлюй. Те, – написал Гончаренко.
P.S.
Чекаємо офіційних заяв про утворення коаліції ОПЗЖ/Слуга народу?
Арахамія: «У Бойка взагалі дуже проукраїнська позиція практично з усіх питань. У багатьох активи тут, хочуть працювати і інвестувати в Україну».
Арахамія заперечив проросійські погляди одного з лідерів ОПЗЖ.
Нормально так?
Лише такі заяви не робляться «аби сказати». Ми маємо справу з підготовкою думки суспільства про коаліцію між промосковськими силами та партією Зеленського. В міських та обласних радах такі коаліції вже працюють. В парламенті ці депутати чудово голосують разом. Тепер вони вже «проукраїнські». Наступним етап — офіційне оформлення таких відносин. Ще трохи…і всілякі лукаші, германи, портнови та інші з часів Януковича будуть новими партнерами влади Зеленського. Дайте ім ще 100 днів.

Последние новости

Піар влади: з початку 2024 року на телемарафон «Єдині новини» витратили 790 млн грн

З початку 2024 року витрати державного бюджету на створення контенту для телемарафону "Єдині новини"  становлять понад 790 млн гривень. Про це в…

6 часов назад

Відхрещуватися буде і він, і від нього

До Тищенка мали б прийти правоохоронні органи задовго до нападу його тітушні на військового. Й заздалегідь до того, як він…

6 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 25.06.2024 1. Санкції та війна позбавили росію дев'ятої частини доходів від…

6 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Навіщо Банкова “оголосила війну” генералам ЗСУ

1. Зеленський звільняє суперпопулярного Головнокомандувача ЗСУ Залужного і призначає Головнокомандувачем ЗСУ Сирського. 2. 11 лютого 2024 Сирський призначає Командувачем Об’єднаних сил…

1 день назад