Категории: Мир о нас

Ігор Гіркін: Наступної весни Росія вмиється кров ю, або зникне з геополітичної карти світу

Час сьогодні грає на руку Україні, а ситуація розвивається так, що в найближчій перспективі Російська Федерація зазнає краху. Таку заяву зробив один з лідерів терористів «ДНР» Ігор Гіркін.

«Час працює на укрів. Поки Верховний (президент РФ Володимир Путін – ред.) перебуває в нескінченному очікуванні «мирного врегулювання», вони шаленими темпами відновлюють армію, довершують зомбування населення і з радісною надією спостерігають за діяльністю 5-ї колони в оточенні самого Верховного.

План ясний, як скельце: протягом зими підготувати і доозброїти армію, кількісно і якісно її підсилити настільки, щоб ніякі «відпускники» не могли змінити баланс на полі бою. За цю ж зиму санкції повинні серйозно підірвати готовність російської громадськості «захищати русский мир», особливо ж – вірнопідданство нашого чиновництв », – переконаний Гиркин.

В результаті на переконання терориста, вже цієї весни Путіна чекає ненависть мешканців Донбасу, розгром бойовиків на сході і розчарування з боку патріотично налаштованих російських сил.«У цих умовах ми переходимо до пункту 7 – в «третій грабель» (як я їх називаю) – Росія буде змушена знову безальтернативно вибирати – воювати всерйоз чи здати «Новоросію» остаточно і безповоротно («перші граблі» ми пройшли навесні,«другі »- в серпні-вересні – «отримавши по лобі» на них куди серйозніше, ніж могли б отримати в квітні-травні-червні – але з гранично убогим результатом).

Навесні, наступаючи на «треті», Росія або «зламається», або вмиється кров’ю. При першому варіанті ми відразу підійдемо до «граблів № 4″ – вже в Криму – з тими ж альтернативами. Та й «московський майдан» замаячіє на горизонті в повну силу», – додав він.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Це Харків сьогодні. Харків, який обороняється

​​Напевно ви вже бачили це фото? Хлопчик у касці і бронику забирає замовлення у KFC. Це Харків сьогодні. Харків, який…

13 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024 1. Українські безпілотники зупинили НПЗ у Краснодарському краї. - Слов'янський…

13 часов назад

Ти це розвів, ти і виправляй

Зеленський як тупа манда, яка боїться, що битимуть її, а тому зіштовхує всіх лобами, переводить увагу на інших, то на…

13 часов назад