Категории: Политика

Шуфрича побили в Одесі ВИДЕО

 Нестора Шуфрича та Миколу Скорика побили в Одеській ОДА

Про це у своєму Фейсбуці написала одеська журналістка Віра Запорожець, передає Еспресо.TV.

"Шуфрича і Скорика сильно побили в ОДА невідомі патріоти. До нападникам застосували газ і стріляли вгору з бойової зброї", — написала вона.

Також, як пише одеський сайт ОТКАТ, очевидці повідомляють, що в будівлі одеської ОДА прозвучали постріли, проте за даними видання ніхто не постраждав.

Самого Шуфрича помітили в будівлі ОДА разом з Миколою Скориком. За попередніми даними це і стало причиною стрілянини.

Охрана Шуфрича открыла стрельбу, дабы защитить тело депутата. Фото Facebook/Алла Волошина

У свою чергу журналістка Зоя Казанжі написала у "Фейсбуці", що "голова Одеської ОДА Ігор Палиця НЕ ЗАПРОШУВАВ до себе на зустріч Нестора Шуфрича".

"Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він, начебто, йшов на зустріч з "Опозиційним блоком". Разом з Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили".

Нагадаємо, сьогодні в Одесі повинна була пройти прес-конференція нардепа Нестора Шуфрича, але вона зірвалася — політик не приїхав. Активісти заздалегіть приготували для нього сміттєвий бак.

P.S. Эхо Путина. Ты их в дверь, а они в окно. Писал же — убирайтесь, спасайтесь, бегите. Не злите народ. Не провоцируйте. От мусорного бака до расправы один шаг. Но нет. Не слушают. Существа решили, что сотни убитых украинцев будут забыты. Что все пройдет и украинца снова можно будет нагнуть. Нельзя. Больше никогда. И вот Одесса приняла Шуфрича. Разбили в кровь лицо. В машину охрана затаскивала тело в бессознательном состоянии. Хорошо это или плохо — судите сами. Я считаю так. Есть две стороны — грань закона и грань справедливости. Сегодня был нарушен закон. Но сегодня восторжествовала справедливость. И это только начало. Я уверен. Бегите, гады. Бойтесь украинцев. И бегите, пока можете.

Петр Шуклинов

 

Последние новости

ТРОХИ ПО-ДЕБІЛЬНОМУ ВИЙШЛО…

«Тексты пишите нормальные! Пишите х@рню какую-то», – якось спересердя вигукнув Михайло Добкін своїм спічрайтерам ще в далекому 2006 році, коли…

7 часов назад

В країні форму одягають уклоністи у владі, уклоністи на сценах…

Для мене військова форма ЗСУ - це щось святе. Щось, що не можна висміяти. Принизити. Натягнути тому, хто лише позує…

7 часов назад

У РФ заявили про втрату екіпажу Су-34

В РФ повідомили про загибель в Африці льотчиків двомісного винищувача-бомбардувальника Су-34. У російській telegram-групі Fighterbomber розповіли, що загиблі льотчики були на…

9 часов назад

Морський дрон Magura V5 знищив швидкісний катер росіян у Криму

Головне управління розвідки Міністерства оборони уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька в тимчасово окупованому Криму. Про…

17 часов назад

Необхідно посилити виробництво зброї в Україні, — Боррель

Для ЄС дуже важливо інтегрувати українську оборонну промисловість з європейською та налагодити виробництво військової техніки в Україні. Перед початком Форуму…

17 часов назад