Категории: Украина

Вагнергейт

«Следствие закончено, забудьте» —
этими словами из названия известного итальянского фильма 70-х годов, повествующего о сращивании мафии и полиции, можно охарактеризовать попытку доморощенных зеленых мафиози захлопнуть доступ к информации о срыве масштабной операции наших разведслужб (так называемый вагнергейт) и очевидной государственной измене в ближайшем окружении Зеленского.
Делается это, как всегда топорно, примитивно и безвкусно. Но в этот раз совсем криво получилось.
На сцену, как и всегда, выпустили тех кого не жалко. В этот раз этот жребий выпал некоей госпоже Безуглой. Добросовестная служба этой особы в Слугах сделала из неё образцовую служанку, которая и должна была поставить точку в «расследовании» смехотворной комиссии, которую создали Слуги для чего угодно, но только не для выяснения правды о вагнергейте. Создали вместе с ОПЗЖ, кстати. Остальные фракции и группы, даже те, кто иногда подголосовывает вместе с зелёными, погнушались войти в эту мерзкую игру.
Нет такого днища, куда не смогли бы добраться эти умелые квартальные ребята. Ермак дал команду, в парламентском комитете заперли двери, поставили охрану, запретили, вопреки закону, вход другим депутатам, а чтобы покой этих «расследователей» не потревожили извне, отключили интернет и мобильную связь. Странно, что оставили свет и воду. Впрочем, это ещё впереди.
Виновным они назначили некоего анонимного агента белорусских спецслужб. Удивительно, что не Порошенко. Хотя, нет предела зеленому креативу.
Вот так и провели следствие.
Результаты видели все. Жалкое блеяние Безуглой невозможно изложить словами в какой-либо логической последовательности.
Однако, результат оказался противоположным ожидаемому:
в этом наборе слов прозвучало признание в том, что операция, скромно названная мероприятием, таки имела место. А значит имели место государственная измена, вранье Ермака, манипуляции Зеленского, позор и унижение наших спецслужб, сделавших работу мирового класса, инициированную, кстати, предыдущим Президентом, и позорно слитую нынешней властью.
И это признание чревато для власти самыми серьёзными последствиями. Дело получило очень широкий резонанс, так же как и репортаж CNN по этому делу, который пытались так же глупо скрыть темниками и замалчиванием.
Его расследование будет активно продолжаться. И не так, как это делала эта контролируемая из Офиса Президента комиссия.
У меня нет сомнений, что в том счёте, который скоро будет предъявлен Зеленскому и его шайке, строка о срыве крупномасштабной спецоперации, измене и предательстве в высших эшелонах власти будет одной из самых весомых.
Таких зливів як по «вагнерівцям», з 1991 року в Україні були десятки, якщо не сотні.
Саме через це ми залишились без армії в 2014 році, отримали війну та втратили території — бо терпіли у владі агентів та зрадників, а не тому, що «Захід не виконав Будапештський меморандум».
Неможливо зрадити того, хто сам себе зрадив.
І саме тому зараз життєво необхідно дізнатися правду і покарати тих, хто видав Путіну вбивць українців — але замість цього нам намагаються скормити чергову маячню імені Безуглої.
Весь світ бачить брехню української влади, посадовці кожного разу міняють офіційні версії, продажні журналісти замовчують інформацію, а зливні бачки її спотворюють — яка довіра може бути до такої держави, яка їй допомога?
Це домашнє завдання українців — добитися правди по цій принциповій справі.
Бо якщо ні — нове коло втрат та всенародної ганьби.
Валерій Прозапас

«В ході цього документування, фактично, був створений фейковий сайт. І співробітники ГУР могли вести співбесіди для того, щоб отримувати інформацію про те, як діють ПВК і хто в них бере участь…Цей захід завершився у липні 2020 року. СБУ звенулася до ГУР з проханням використати цю інформацію для активних дій», – розповіла голова тимчасової слідчої комісії
Безугла.
Вона зазначила, що під активними діями малося на увазі «витягти цих осіб з РФ до України».
Безугла зауважила, що основним сценарієм реалізації цього плану було перевезення «вагнерівців» літаком з Москви чи Мінська до Стамбула.
Це не була спецоперація».
Шукали, вирахували, виманили, хотіли захопити в літаку.
Але це була не спецоперація.
Просто кончені.
П.С. Документуємо цих потвор. Потім все це вони будуть повторювати слідчому у кабінеті, здаючи одне одного.
Джон Сміт
Подивився брифінг за результатами засідання ТСК по вагнерівцям. Безугла у всій своїй красі розповіла головні тези! По-перше, Зеленський — красунчик. По-друге, Зеленський не займався цими питаннями. По-трете, Зеленський — молодець.
Виявилось, з її слів, що наша розвідка авантюристи, які не прорахували до кінця наслідки, а ФСБ було в курсі від самого початку!
Спецоперації не було, а був спецзахід! Ця теза — повна брехня, бо якщо декілька держав планує дії такого масштабу — це і є спецоперація і до того ж міжнародного масштабу! З метою показати воєнних злочинців Путіна, які вбивали цивільне населення!
Я вважаю, що ТСК, в якій не представлена опозиція, буде робити упереджені висновки та буде політично заангажованою. А ті депутати з опозиції, які хотіли сьогодні прийти, так і не були допущені на засідання!
Правоохоронні структури продовжують ігнорувати відкриття кримінального провадження щодо державної зради!
ТСК повинно включати в себе опозиційних депутатів та викликати до себе президента, який повинен офіційно свідчити!
Профанація, ідіотизм та шкідництво від зеленої влади у чистому вигляді!

 

Последние новости

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

2 часа назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

2 часа назад

Народ підтримує збільшення тарифів на електроенергію

Одночасно з інформацією про отримання фірмою сценариста "Слугі народа" 750 мільйонів за поставку електроенергії - виходить соціологія, згідно якої народ…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 16.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

12 часов назад

Замах на Фіцо: нападник пояснив, що він не згоден з політикою уряду

Як пояснив чоловік, що напав сьогодні на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, він не згоден із політикою уряду. Про це повідомляє…

23 часа назад