10 травня ПВК «Вагнер» виходить з Бахмуту та передає позиції підрозділам Міноборони РФ, — Пригожин

Ватажок ПВК «Вагнер» заявив, що його терористичне угруповання передає позиції в Бахмуті Міністерству оборони РФ.

Про це він заявив у відеозверненні.

«10 травня 2023 року ми змушені передати позиції підрозділам Міністерства оборони», — зазначив він.

За його словами, 8 жовтня 2022 року ПВК «Вагнер» почало операцію «бахмутська м’ясорубка» та нібито показали «успіх та хороший результат».

Терорист скаржиться на «снарядний голод».

«Ми збиралися до 9 травня 2023 року заволодіти н.п. Бахмут. Але, побачивши це, білявійськові бюрократи з 1 травня фактично припинили будь-які поставки, щоб не дати нам це зробити», — додав він.

«Офіційно звертаюся до начальника Генерального штабу, Міністра оборони, Верховного головнокомандувача та народу Росії. Заявляю від імені бійців ПВК «Вагнер», від імені командування ПВК «Вагнер», що 10 травня 2023 року ми змушені передати позиції у населеному пункті Бахмут підрозділам Міністерства оборони та вивести залишки ПВК «Вагнер» до тилових таборів, щоб зализати рани. Я виводжу підрозділи ПВК «Вагнер» із Бахмуту, бо за відсутності боєприпасів вони приречені на безглузду загибель. Я звертаюся відкрито, оскільки жодного мого листа не було розглянуто, про всі проблеми я доповідав, починаючи з 19 березня 2022 року», — сказав він.


Мене з самого початку смішили ці розповіді, що мордорське рядове гарматне м’ясо покірне, буде приречено дохнути за путіна, і так «може тривати вічно».
Такого не було ніде в історії і не буде цього разу. Насправді, рядова мордорська худоба завжди найпершою отримує витверезіння і всю цю пропагандистську дурь з її голів вибиває за секунду при зіткненні з добре організованим супротивником.
А в кінці худоба просто піднімає на пікі власне офіцерьйо, генералів і фараона, які женуть її на забій.
Спершу це виглядає, як окремі ексцеси, коли солдати бунтують і відмовляються йти у бій, потім вони валять офіцера, який їх гнав на заклання, а потім за збереження вихідних умов цей процес набуває масового, системного і організованого характеру. В цю мить вже утворюються дві ворогуючі системи, які намагаються знищити одна одну. При чому війна між цими системами набуває максимально жорсткого характеру у вигляді розстрілів військових бунтівників або спалювання офіцерів в паровозних топках — залежно від того, яка зі сторін перемогла.
І от дірявий зек прігожин корчить із себе авторітєта і мачо, тиче клешньою в загиблих рускіх мальчіков «пока шойгу з герасімом жируют», а насправді кликастий має гарний сенсор в хребті — відчуває закипання рядового м’яса і куди вітер починає віяти. Куди він там відійде з Бахмута і хто йому це дозволить цікаво мало, але нікчема прекрасно знає, що це він організатор для старших у банді схеми м’ясних штурмів, це він запропонував путіну цю ідею, це він їздив по тюрмах набирати для неї зеків, це він жене дєрєвєнскіх дурачків на убой і побудував систему розстрілів отказніков в своєму «вагнері». Від нього йде вся жорстокість, безпринципність і безжальність до «рускіх мальчіков», за яких він так дере сраку.
І знає він, що якщо не корчити з себе аднаво із ніх, то кувалда найпершою опуститься на його тупу башню.
Звідси ці пєтушині крики на Герасімова і Шойгу.
Найсмішніше, що ця шістка і парашнік уже в банді путіна виступає гнидою і стукачем. Він уже почав здавати своїх подільників — герасімова, шойгу, генералів, та й самого путіна, — ворогам мафії.
Путін думав, що вигадує шикарну схему з наймом зеків і парашників і переводом їх у касту воїнів. Але ця хитра задумка вже почала розривати їхню мафію зсередини.
Якщо поточні умови зберігатимуться, цей процес розірве рашку.
А для нас головне — зберігали можливість продовжувати боротьбу.
Допомагайте ЗСУ. А ще напередодні нашого наступу просіть у Бога, щоб дав нашим військовим сил. Нехай всі їхні кулі і всі снаряди направить точно у ворога. І нехай забере у наших ворогів сили, і відведе всі ворожі снаряди і кулі від наших воїнів убік.
Ми переможемо це зло.

Последние новости

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

7 часов назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

7 часов назад

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

18 часов назад