Категории: Мнение

Єдина причина, що привела до загибелі українських військових під Іловайськом — пряме вторгнення збройних сил Росії

Єдина причина, що привела до загибелі українських військових під Іловайськом є пряме вторгнення збройних сил Росії.
Навіть ОГПУ Зеленського з 200% його генпрокуроркою підтвердила очевидне.
Ні генерали-під*араси, ні таємна змова жидомасонів, ні сонячні бурі не привели до смерті військових. Бо навіть те, що генерали-під*араси не передбачили вторгнення військ РФ, не означало, що РФ зобов’язана була до віроломного нападу. Лише рішення Путіна здійснити злочин привело до злочину.
І знаєте, що найбільш дивне в цій історії? Це те, що навіть 6 років потому треба доводити очевидне. Нарід вірить в казки. Наріду розповіли, що це Порошенко вбив патріотів, бо вони заважали йому виводити гроші в офшор, і показали докази: кадри з тілами. Прєступлєніє раскрито.
Пройшло 6 років. Населення готове проковтнути нові спроби повірити Путіну. Замість безкомпромісної ненависті до ворога, замість того, щоб ніколи не забувати про його злочин, замість бажання притягти його до відповідальності за будь-яку ціну, нам згодували казочки про баригу, якого треба лише прибрати і війна закінчиться. І тепер лише треба підписати перемир’я, заради чого потрібно самую чуточку: кинути в сірій зоні помирати морпіха Ярослава Журавля, щоб стікав 4 дні кров’ю на сонці і не зривав домовленості.
«Через 5 лет українци забудут кровь» (с).
Іловайськом і Кримом Кремль збивав українському народу ейфорію від перемоги на Майдані. Підлим ударом в потилицю українців повертали в стійло. І таки повернули. А ті, хто найбільше допомагав ворогу роздмухати історію про зраду, завдяки ворогу самі стали владою.
Така от історія, розтягнута у часі.
Виктор Пузанов:
Думаю, если бы не чудовищная ложь про «свинарчуков-гладковских», «липецкую фабрику», «оффшоры-мальдивы», «илловайские котлы, специально устроенные для патриотов», «роттердам+» и «наживается на войне, почему он войну не закончит??», то Порох сейчас, в эти дни, добивал бы росию.
Так что я занес бы в базу Миротворца не только дешевых журналистов-лгунов, но и все каналы, которые это разносили, в полном составе. И не только занёс бы в базу, а и судил бы, как за предательство (случайное или осознанное) национальных интересов. Потому что отсутствие мозгов (если дело в этом) не может являться оправданием преступления.
Ещё раз, просто представьте — Порох уже сейчас добивал бы росию. И мы могли бы желать друг другу хороших выходных и счастливых праздников.
«Лучше всего ставят подножки карлики, это их уровень»
Станислав Ежи Лец.
Юрий Бирюков:
Суд установил, что Гладковский не имел отношения к хищениям в Укроборонпроме.
Экспертиза установила, что не было никаких потерь для бюджета при использовании формулы Роттердам+.
Офис Генпрокурора установил, что единственным виновником трагедии в Иловайске была Россия.
Война за 16 месяцев не закончилась, а значит на ней не наживалась предыдущая власть. Патриотов и волонтеров пакуют в тюрьму пачками.
Парни, остался последний бастион — когда до них дойдет, что Липецкая фабрика остановила свою работу много лет назад крыть будет нечем.
Карл Волох:
Ну, не виходить у мене разом із вами радіти щодо висновків Генпрокуратури по Іловайську. З простої причини: оприлюдненій експертизі вже чотири роки. І ніхто її ніколи не приховував. Луценко ще тоді під десятки камер на засіданні профільного комітету ВР про все розповів.
От тільки подією суспільного життя цей факт не став. Бо титанічна медійна спецоперація по компрометації української постмайданної влади такого не передбачала.
Hellis:
Я так поняла, что пошел замес между теми, кто договаривался с Зеленским о марше «Без политики» и теми, кто считает, что марш ветеранов — это политика. Политика защиты независимости страны. Если помните, то в прошлом году Команда Зеленского тоже пыталась отжать у нас этот Марш.‬ И даже внезапно провели вместо парада шоу Бадоева. Но не помогло. Поэтому на фоне происходящего, те, кто считает, что они НЕ в группе «ВнепАлитики» — ищите на Марше группу, где известные вам лица: Забродский, Ярош, Федина, Петров, Погребиский и т.д. Не позволяйте себя «размыть»!‬
— Дикий сюр: в День Независимости Украины орать «Мы ВнепАлитики!». Панове, независимость — это и есть основной вектор политики независимого государства. И в условиях войны, когда зеленое тельце сдает нашу независимость врагу, «ВнепАлитики» -это то же самое , как «МирвГлазахПутина»
— Але ж було щось і хороше в радянському союзі?
— Було. Він розвалився.
Йозеф Кнехт:
Гасло Узеленських «Україна це ти», дуже красномовне. Саме Ти, а не Ми. Тому що себе вони не асоціюють з Україною. У малоросів завжди так. Це у них іде з підсвідомості. Вони все що завгодно, але не Україна.
Portobello:
Какой-то подонок пытался повредить скульптуру девочки возле музея Голодомора. но 75% скорее всего похер, потому что зелебобы — это такой коллективный вандал, голосовавший за человека, который шутил про «сеньор-голодомор».
Helgi Sharp: Бидло ніколи не пробачить П’ятому президенту успішність у всьому: в розбудові армії, в сім’ї, в бізнесі, в політиці.
Дід Микола:
— діду, а що вийде, якщо схрестити віслюка і телевізор?
— вийде типовий виборець «найвеличнішого»
Виталий Портников:
Українці не самотні у своїй недооцінці серйозності путінських намірів. Перед російсько-грузинською війною у Тбілісі також не вірили у можливість використання регулярних російських військ на грузинській території. Але ж це відбулося, відбулося ще до нападу Росії на Україну, призвело до нових територіальних втрат. До фактичного зникнення навіть теоретичної можливості відновлення територіальної цілісності Грузії.
Але ми чомусь вважали, що те, що вже відбулося у Грузії, не може відбутися в Україні. А відбулося! І може повторитися знову і знову – якщо ми будемо й надалі недооцінювати серйозність намірів противника. Якщо замість відпрацювання стратегії оборони ми будемо шукати шляхи до домовленостей з тим, хто не збирається з нами домовлятись.
Evgeny Gendin:
• кто разрубит баклажан — станет мэром горожан
• кто разрубит помидор — тот возглавит Автодор
• кто раскоцает батат — тот и будет депутат
• кто разрубит пастернак — станет мудрым, как Ермак.
• кто разрубит кабачок — станет микро-Ермачок
• кто разрубит брокколи — будет где-то Около.
• кто разрубит полуницю — тот возглавит Залізницю
• кто разрубит патиссон — тот получит весь Херсон
• кто разрубит базилик — будет в Жмеринке велик
• кто разрубит майоран — сразу станет намбэ ван
• кто разрубит топинамбур — сразу станет ваном намбэ
• кто разрубит авокадо — будет тем, кем будет надо
• кто разрубит все культуры — станет шеф Прокуратуры
• кто разрубит маракуйю — тот подобен будет …
• етс
Казак, разрубивший огурец на ладони Зеленского, баллотируется в депутаты:
«В нашей команде «Справжніх Дій» появился настоящий казак, кандидат в депутаты городского совета Андрей Лозовой, который разрубил пополам огурец президенту Зеленскому…»
Теги: ДжонСміт

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 05.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 05.05.2024 1. Кредитна заборгованість російських компаній, що потрапили під західні санкції,…

6 часов назад

США призупинили постачання озброєнь до Ізраїлю, — ЗМІ

Сполучені Штати призупинили постачання зброї до Ізраїлю, це сталось вперше з нападу ХАМАСу в жовтні 2023 року. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із…

6 часов назад

Під вогнем Харків та 17 населених пунктів Харківщини, є пошкодження і жертви

У Великодню ніч ворожі війська атакували Харків "Шахедами". Внаслідок ударів горів будинок та господарчі споруди в Основ’янському районі міста. Про…

17 часов назад

​​ПОРОШЕНКА ДЕМОНІЗУЮТЬ СВІДОМО

Російське МВД оголосило в розшук в один день Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Іронія долі неймовірна. П'ять років ЗЕ силиться…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 05.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

17 часов назад