Категории: Мнение

Є дві України

Одна, де є добровольці та волонтери, які в*обують та наближають перемогу якомога швидше.
Громадянське суспільство, яке захищає реформи від саботажу влади.
Бізнес та громадяни, які донатять на армію кожного дня.
Але є і інша Україна:
— Де є суддя Вовк та суд ОАСКа, з яким влада нічого не робила (незважаючи на справу в НАБУ), поки на Вовка не наклали санкціі США (https://nv.ua/…/oask-suddya-vovk-ta-suddya-ablov-dosi…).
— Є Фірташ, з яким влада розпилювала Нафтогаз взимку 2021-2022, коли війска РФ зосереджувалися на наших кордонах (https://www.dsnews.ua/…/rada-spisala-oblgazam-i…).
— Є Голова Нац.Банку Кирило Шевченко, який розпилював Укргазбанк, але його все одно поставили керувати НБУ (https://www.youtube.com/watch?v=5l_KcSWlzBY).
— Є Голова Фонду Держмайна, який за хабарі роздавав посади (https://www.epravda.com.ua/news/2023/03/22/698329/).
— Є Голова Верховного Суду, якого НАБУ спіймало на хабарі у майже $3 млн (https://forbes.ua/…/nabu-i-sap-zayavili-pro-koruptsiyu…).
— Є Богдан Львов (очільник Касаційного господарського суду у складі Верховного суду), саме цей суддя “рішав” справи для Коломойского. Пізніше виявилось, ЩО ВІН також є ГРОМАДЯНИНОМ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ (https://www.youtube.com/watch?v=wxuaWzo9CmY), незважаючи на це, коли Касаційний Господарський Суд голосував недовіру Богдану Львову — в них забракло ОДНОГО голосу щоб відсторонити його від посади (https://www.ukrinform.ua/…/3584903-suddu-bogdana-lvova…).
Тобто наш Касаційний Господарський Суд НЕ ВВАЖАЄ проблемою що у суддя КСГ — громодянин росії.
— Є депутати Трухін, який пропонував дати хабар поліцейскому (https://lb.ua/…/546765_nardep_truhin_viznav_shcho…).
— Є депутат Трубіцин, який брав хабар, його спіймали, але він втік за кордон за допомогую листа с ГУРа (https://www.radiosvoboda.org/…/skhemy…/32436777.html).
Послухайте, я можу так писати ще довго.
— Дежавний зрадник Олег Кулініч (ексочільник Головного управління СБУ в АР Крим) пролобіював призначення (https://censor.net/…/agent_fsb_kulinich_kotygoroshko_ta…) ЩЕ ОДНОГО державного зрадника Андрія Наумова на посаду першого заступника голови СБУ. Останній втік за декілька годин до повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року. (https://www.radiosvoboda.org/…/news…/31776591.html)
— Заступник голови Офісу Президента — Олег Татаров (“сірий кардинал” по правоохорній діяльності), якого СБУ та Офіс Генерального прокурора врятували від справи НАБУ (https://hromadske.ua/…/vryatuvati-tatarova-sho…)
— Заступник голови офісу президента Ростислав Шурма — 17 квітня 2015 року обраний головою Запорізької організації партії «Опозиційний блок». Нині — “сірий кардинал” по енергетиці.
— Заступник голови Офісу Президента — Андрій Смирнов (“сірий кардинал” по судовій реформі, саме та людина яка бігала по КСГ та вмовляла людей НЕ голосувати відставку Богдана Львова (https://www.youtube.com/watch?v=k9SGk4O3fs8)
— Також до Офісу Президента постійно “заходить” Андрій Портнов, який наразі перебуває під санкціями США. (https://www.radiosvoboda.org/…/news…/31601738.html)
— Олександр Дубінський досі є депутатом Вероховної Ради (раніше — депутат Слуги Народу), він також наразі перебуває під санкціями США як “агент впливу РФ” (https://www.radiosvoboda.org/a/31043466.html). Це людина з доступом до державної таємниці.
Цей список ще можно продовжувати дуже довго, тут навіть нема Коломойского, та багатьох інших осіб, які або повязані з РФ, або “пиляють бабки” поки ми всі донатимо на армію.
Так ось, одну країну дуже чекають у ЄС та у НАТО. Іншу — ні. Все що повязує нас із рф — повинно вмерти. Все що тримає нас у “совковому минулому” — повинно вмерти.
Я теж вважаю що, попри всі проблеми Україна заслуговує бути і у НАТО і у ЕС. Але нам потрібно працювати. Реформи це не пусті обіцянки, їх потрібно РЕАЛЬНО робити.
Саме на цьому має бути фокус Президента, уряду та парламенту.
Для того щоб позбутися і совка і корупції і рус-і.
І тоді ми будемо і в ЄС і в НАТО.

Последние новости

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

7 часов назад

США виділять Україні новий пакет допомоги на $2 млрд, — Блінкен

Глава Держдепу США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати виділять ще 2 млрд доларів допомоги Україні. Про це він заявив…

7 часов назад

Блінкен, бари і гітара

Трошки зведемо головні меседжі візиту. Блінкен мав головний виступ перед студентами КПІ. Чому не перед урядом чи Радою? Бо виступи…

10 часов назад

США планують надіслати Україні ще одну батарею Patriot

У Сполучених Штатах розглядають  можливість передати Україні ще одну батарею Patriot. Про це  пише Bloomberg із посиланням на анонімні джерела. Як стало…

13 часов назад